Ärligt, engagerat och med våra kunders behov i fokus

Så arbetar vi på Fastighetsbyrån i Jönköping

Den bostadsaffär du står i begrepp att genomföra är kanske den största i ditt liv. Hos oss är både den och du i trygga händer. I snart 50 år har Fastighetsbyrån varit en del av Jönköping. I dag har vi vuxit till ett stort gäng kunniga och positiva medarbetare. Tillsammans står vi stadigt på sammanlagt över 100 års erfarenhet. Fastighetsbyrån är en modern mäklarkedja, störst i Sverige och ständigt i framkant både när det gäller service och tekniska lösningar. Med den i ryggen erbjuder vi stolt våra kunder en oslagbar helhet: Gedigen kunskap, goda råd, smidiga tjänster, bra erbjudanden, närhet till bank- och juristhjälp och ett rikstäckande kundregister fyllt av potentiella köpare. Som säljare får du också alltid hjälp av en professionell fotograf och inredare, som visar ditt objekt från sin bästa sida. Vi ger dig med andra ord allt du behöver – plus det lilla extra.

Hos oss begränsas du varken av stela produkter eller fyrkantiga koncept. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter dina behov – vi vet att varje kund är unik och går gärna de extra stegen för att du ska bli riktigt nöjd Vi skryter inte om att vi är bäst. Vi bara konstaterar att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare – och att den som säljer mest också kan mest.

Så varför inte välja oss du också?

Andreas Stoor
Fastighetsmäklare 

Magdalena Stoor
Fastighetsmäklare 

Martin Henriksson
Arkitekt SAR/MSA

Vår bredd – Din fördel

BSV arkitekter & ingenjörer

BSV är inget traditionellt arkitektkontor eller byggkonsultföretag, ”vår bredd är vår nisch!” Med detta menar vi att vi med vår samlade kunskap och erfarenhet kan tillföra våra projekt en bred och gedigen kompetens.

BSV’s samlade kunskaper och erfarenheter gör att du som kund hos oss får en gedigen och kompetent samarbetspartner. Våra projekterings-, projekt- och byggledare håller gärna i helheten och våra innovativa arkitekter och konstruktörer skapar och förverkligar dina projekt tillsammans med dig.

www.bsv.se

Viz Studio

En mångsidig mediabyrå baserad i Stockholm och Jönköping som producerat alla visualiseringar till Brf Studio 50.

Viz Studio består av Klas Wiréhn och Adam Wessman-Ek. Två goda vänner sedan tidig barndom som hade en gemensam dröm om att starta ett eget företag. Efter avslutad examinering i 3D Visualisering från Interaktiva Akademin 2006, gjorde de slag i saken i samarbete med att Klas gjorde sitt examensarbete för JM Bostäder. Sedan dess har de utfört en mängd uppdrag åt både större och mindre kunder. Kundkretsen är till huvuddel förlagd i Sverige, men de har även jobbat mot företag i USA.

Mångsidighet är ett ord som genomsyrar verksamheten. Genom åren har Viz Studio producerat allt från logotyper, grafiska profiler, trycksaker och hemsidor åt små & stora företag till att göra digitala effekter i en dokumentärfilm och animera industri / fastighetsvisualiseringar. Våra styrkor är korta beslutsvägar och att kunden alltid har direktkontakt med den som utför jobbet.

Intresseanmälan

[]
1 Step 1
Namn
Tele Nr

Välj vilken lägenhetsstorlek ni är intresserade av

Previous
Next
powered by FormCraft